6200 RSD

Turbo pećnica

1 od
Prethodna strana Dalje

Detalje Oglasa

  • Id oglasa: 1059

  • Dodat: 13 februara, 2021

  • Prodajna Cena: 6200 RSD

  • Status: Novi proizvodi

  • Lokacija: Srbija

  • Broj prikaza: 144

Opis

Zahvaljujući originalnom halogenom grejaču, pećnica Esperanza KUASAR štedi vreme
– priprema jela može biti brža i do 40% u odnosu na standardni način kuvanja.
Nastali infracrveni zraci čine da se sastojci brzo zagreju, omogućavajući im da
održavaju svoje hranjive vrednosti, vitamine i, pre svega, prirodnu aromu.
Naša pećnica je idealan uređaj za pripremu jela sa niskom masnoćom.
Pogodno za: prženje, tost, pečenje, pečenje, pečenje, pečenje, zagrevanje i
odmrzavanje prehrambenih proizvoda.
Upotreba posebnog prstena koji se isporučuje u kompletu povećava kapacitet
kombiniranog šporeta za do 6 litara. Ovo vam omogućava da pripremite veću
količinu hrane uz uštedu vremena i novca – za pećnicu KUASAR potrebno je do 45%
manje energije od klasične pećnice.
Dodatna oprema: gornja i donja rešetka, kliješta, produžni prsten

Kapacitet: 12 litara bez povećala / 18 litara sa povećalom
Snaga: 1200-1400V
Napajanje: 230 V, 50 Hz

Temperatura (glatka kontrola): 0 ° C – 250 ° C
Tajmer (zvučni signal kada je rad završen): 0-60 minuta
Svestrana upotreba: pečenje / prženje / pečenje na žaru / parenje / pečenje /
odmrzavanje / grijanje
Nežna funkcija kuhanja pomoću cirkulacije vrućeg vazduha
Nizak sadržaj masti i očuvanje vitamina u pripremljenim jelima

Unutrašnja veličina: Ø 335 ~ 275 * 165 [mm]
Rad i kontrola temperature
Sigurnosni prekidač
Toplotno izolovane ručke
Staklena posuda prečnika 33cm
Posuda je izrađena od stakla otpornog na propadanje – otpornog na visoke temperature i ogrebotine (sigurno u mašini za pranje sudova)

Dimenzije: 380 * 330 * 205 mm (Š k V k D)
Težina: približno 5,9 kg
Kabl za napajanje: približno 1 mb

Ponude

Statistika Ponude : 0  Ponude poslate na ovaj oglas

Hajde da kreiramo vašu opkladu

Postavite ponude mogu samo registrovani korisnici *

Cena Oglasa

6200 RSD

classiera loader

Komentari

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena. *

Uspeh! Hvala vam za vaš komentar. Mi cenimo vaš odgovor.
Možda ste napustili jedno od polja prazno ili provodite previše brzo objavljivanje